ClassVR

classvr.hu

Oktatást segítő VR szemüvegek forgalmazásával, hozzátartozó képzések szervezésével, a beszerzést segítő pályázatok megtalálásával foglalkozó vállalkozás bemutató oldala.

Hálózatos vízadagolók

halozatosvizadagolok.hu

A Markunion Kft. hálózatos vízadagolók üzletágának bemutatása. A vízadagolók aloldalon szűrési lehetőség biztosítja, hogy az érdeklődő igényeinek megfelelően szűkítse a választható vízadagolók kínálatát.

Hálózatos vízadagolók
Camelot kutyás sport egyesület

kaposkutya.hu

A Camelot Kutyás Sport Egyesület általános bemutatása mellett a webodalon a tagok bejelentkezést követően időpontot tudnak foglalni a különböző meghirdetett edzésekre és versenyekre.

Vr Promo

vrpromo.hu

Virtuális séták készítésével foglalkozó vállalkozás képességeinek bemutatása több nyelven. Partnereiknek az elkészített 360°-os képek megtekintésére képfeltöltő felület fejlesztése.

Vr Promo
Rostás

rostaskkt.hu

A ROSTÁS GÉPGYÁR alapinformációkat tartalmazó régi oldalának felújítása a mai igények szerint. Kibővítve szolgáltatásokat, termékeket bemutató és egyéb aloldalakkal, tervrajz feltöltési lehetőséggel.

Orangerie

narancsoskert.hu

A mágocsi Orangerie szépségszalon kollégáinak és az elérhető kezeléseknek a bemutatása. Daniella narancsoskertjében a havi akciók és az árlista aloldal egyszerű kezelésének kialakítása.

Orangerie