Thumb

Informatív

A látogatónak a lehető legkevesebb energiájába kerüljön hozzáférni minden számára releváns információhoz.

Thumb

Funkcionális

Összetett célok megvalósításához hasznos funkciók kellenek. Legyen az egy kalkulátor, egy időpontfoglaló, vagy csak egy egyszerű nyelvválasztó lehetősége.

Thumb

Eredményes

Ha vannak célok, akkor a teljesülést lehet mérni. Ha van mérés, lehet elemezni, értékelni. Ha van értékelés, lehet finomítani, javítani, vagy éppen pezsgőt bontani.

Weboldal készítés
megrendelőre szabva

A weboldal eszközünk lehet a virtuális bemutatkozástól az ügyfélszerzésen át a hosszútávú partnerség ápolásáig. Lehet munkáltói márkaépítésünk helyszíne, vagy kiemelt kommunikációs csatornánk. Céljaink megvalósítása érdekében számos funkcióval felruházhatjuk oldalunkat, ehhez persze világosan megfogalmazott cél szükséges, mi ezzel kezdünk.

Rutinos vállalkozókhoz

Pontosan miben lehet ránk számítani?

 • részletes igényfelmérés
 • tervezés (struktúra, dizájn, tartalom)
 • meglévő arculat-, vagy szövegelemek felhasználása
 • új dizájn, tartalom elkészítése
 • reszponzív megjelenés minden eszköztípuson
 • biztonsági beállítások
 • standard és egyedi alkalmazások készítése, beépítése
 • külső alkalmazások integrációja (MailChimp, Mautic, CRM, stb.)
 • keresőoptimalizálás
 • analitikai beállítások (Search Console, Analytics, Tag Manager, MS Clarity)
 • domain-, tárhely ügyintézés
 • rövid határidő
 • rugalmas kapcsolattartás (online, offline bármilyen verzióban)
 • tesztelés, dokumentáció
Thumb

Weboldal készítésnél vegyük figyelembe

Elvárások közt

Kinek készítsük a weboldalunkat? Tipikus válasz a „Mindenkinek is!”, ami alatt elsődlegesen a saját ízlésünk által vezérelt dizájnt és lehetőleg a Föld összes lakóját értjük. Szép, ha merünk nagyot álmodni, de a weboldal készítés esetén garantáltan nem kifizetődő. Határozzuk meg pontosan kihez szólunk és szabjuk a kedvére oldalunkat.

Kényelmi funkciók

Fokozzuk smart alkalmazásokkal a felhasználói élményt! A kapcsolati telefonszámunkra kattintva már hívhat is minket a látogató, vagy a közösségi ikonok használatával tovább is oszthatja kedvenc blogbejegyzését. És mennyivel egyszerűbb két kattintással időpontot foglalni az orvoshoz.

Legyen élő

A kényelmes ütemben múló hétköznapok már a múlté. Környezetünk turbó sebességre kapcsolt, csak győzzük tartani a lépést. Ami még tegnap remeknek számított, ma már érdektelen. A körülöttünk zajló változások gyors döntést, reagáló képességet igényelnek. És ez vonatkozik a honlapokra is. Egy weboldalból nem lesz Dávid szobor, sokkal inkább az a színes gyurma, amit újra és újra kézbe vesz a 4 éves Patrik a szomszédból, hogy megformázza az adott pillanat legjobbikát. Az algoritmusok által vezérelt digitális térben az életképességünk feltétele a változtatáshoz való nyitott hozzáállás. Bátran merjünk változtatni, ne az örökkévalóságra tervezzünk.

Kommunikációs csatorna

Egy ügyfélkapuval ellátott weboldal jelentősen csökkentheti a személyes és telefonos ügyfélszolgálatunk valós idejű terheltségét. Az ügyfelek mégis 0-24-ben intézhetik ügyeiket ezzel is növelve az ügyfélélményt. Közvetlen adhatják le megrendelésüket, kontrollálhatják, vagy rendezhetik számláikat, hibát jelenthetnek.

Speciális funkciók

Iparági sajátosságokhoz, vagy az oldal meghatározott céljához igazított egyedi funkciókkal láthatjuk el a weboldalt. Például egy ingatlanközvetítő honlapján a panorámakamerával készült lakásbemutatóval az érdeklődő bármikor, bármennyiszer a saját otthona kényelméből kedve szerint virtuálisan bejárhatja a kiszemelt ingatlant. Pont úgy, ahogy a valóságan is tenné.

Üzenek

Miben segíthetünk?

Valószínűleg sok dolog már letisztult és konkrét elvárásokká formálódott Önben. És egész biztosan az eredeti kérdésein felül merültek fel újabbak.
Küldje el üzenetben, vagy keressen telefonon és megválaszoljuk a nyitott pontokat.