+36 30 628 0082 info@webneer.hu
Oldal kiválasztása

DESIGN

TARTALOM

PROGRAMOZÁS

+36 30 628 0082  +info@webneer.hu

Mutasd a weboldalad, avagy

hogyan járulsz hozzá az 1,8 milliárdhoz?

Világszerte működő weboldalak száma mára meghaladta az 1,8 milliárdot. Ma már nem az a kérdés, hogy legyen-e webes képviseleted, hanem hogy az milyen legyen. Képes vagy-e kihozni belőle a maximumot, vagy megléte csak egy pipa a checklisteden?

A KSH 2019 évről szóló beszámolója szerint a legalább 10 főt foglalkoztató magyar vállalkozások 62%-ának van már honlapja. (Ez az arány az EU teljes területére vonatkoztatva 78%.) Honlapjukon a cégek 83%-a bemutatta termékeit, szolgáltatásait és 30%-uk az azonnali vásárlás lehetőségét is biztosította. Itthon a vállalkozások bevételének 24%-a e-kereskedelemből származott, a képet árnyalja, hogy a 10-249 főt foglalkoztató cégeknél 11%, míg a nagyvállalatok esetében 35%-ról beszélünk.

Egyértelműen látszik, hogy bár bőven van lehetőség a számbeli növekedésre, a vállalatok nagyobb része felismerte, hogy a virtuális térben is jelen kell lenni. Az eltérő tudás és hajlandósági szintből eredő különbségek dönthetik el vállalkozások sikerét, hogy a piaci verseny lejtőjén csúszva, vagy a csúcs felé törve folytatják útjukat.

A jelenlét dicséretes, így ideje továbblépni a vállalat eredményességét növelő megjelenés fokára. A weboldal elkészítése optimális esetben minden részletre kiterjedően tervezetten történik, de a jó hír, hogy az elkészült oldal bármikor változtatható. Ha idővel a mért adatok, tudásunk, tapasztalatunk alapján lehetne jobb a jelenleginél, bátran hozzányúlhatunk. Sőt, tegyük is meg időről időre, hiszen minden változik körülöttünk, a változásokhoz pedig igazodni kell, vagy akár okozói is lehetünk.

A jó weboldal tulajdonosának eredményességét növeli, mérjük is azt bármiben. Eredmény lehet egy új megrendelői csoport felé való nyitás azáltal, hogy nem csak telefonon, vagy élőben történik a kommunikáció. Eredmény az is, hogy képesek vagyunk kielégíteni a potenciális vevő információéhségét egy részletes termékbemutatóval, vagy egy “mi fog történni veled” leírással, ami alapján nálunk vásárol nem a konkurenciánál. A döntését segítheti a korábbi felhasználók által adott visszajelzések böngészése, vagy csak annyi, hogy megtalálta a valós nyitvatartást az oldalunkon. Vagy akár az ideális jelölt a nyitott pozíciónkra való jelentkezését ösztönözheti, amit az oldalunkon lát.

A tökéletes weboldalad csak veled készíthető el, tudnod kell mit szeretnél elérni.

hu_HU